Güzelyurt Durağına Gelen Otobüsler

Otobüs ulaşım ağı, doğrudan farklı konu başlıkları, durak ulaşım ağı ve daha merak edilen tüm konu başlıklarına adresimiz aracılığıyla rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

 




Otobüs yolculuğu ile ilgili akılda bulunan tüm soruların cevaplarını veriyoruz. Sizin için Güzelyurt Durağından geçen otobüsleri bir araya topladık.

Not: Aşağıda verdiğimiz Güzelyurt Durağı ile ilgili bilgiler değişkenlik gösterebilir. Bu sebeple düzenli olarak adresimiz güncelleme yapmaktadır. Yine de imkanınız bulunuyorsa başka kaynaklardan da kontrol etmenizi öneririz.

Güzelyurt Durağına Gelen Otobüsler?

Genellikle Güzelyurt durağından en fazla geçen otobüs hattı: 76BA Otobüs Hattı (Büyükçekmekce) olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bunun dışında bu otobüs hatları da Güzelyurt durağından geçerler: 76TM Otobüs Hattı (Tepecik Kiptaş Konutları) ve 400A Otobüs Hattı (Yeşilkent/Beykent)ve

İstanbul Hakkında Bilinmeyenler

İstanbul’daki toplu taşıma sisteminin elektronik bileti İstanbulkart’tır. Kart, tek seferlik üç yolculuktan sonra kendini amorti eder ve İstanbul’daki tüm konaklamanız boyunca kullanılabilir. İstanbul’un tüm ulaşım sistemi için geçerlidir.

İstanbul Havalimanı (IST) ve Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) yanı sıra tüm büyük otobüs ve tekne terminallerinde, ilgili tabelaya sahip büfelerde ve belediye ulaşım şirketlerinin servis istasyonlarında ve otomatlarında kullanılabilir ve şarj edilebilir. .

İstanbulkart metro, tramvay, vapur, otobüs, minibüs, teleferik, füniküler, füniküler ve arabalı vapurlarda kullanılabilir. Tek sefer 1 TL (0,15 EUR), 10 gidiş TK 5 TL (0,50 EUR) ücrete tabidir. 11 yaşına kadar olan çocuklar, bir yetişkin eşliğinde ücretsiz seyahat eder; 12-17 yaş arası çocuklar yarı fiyatına; 18-65 yaş arası çocuklar tam ücret öderler; engelliler yarı fiyatına ödüyor; 5 veya daha fazla kişiden oluşan gruplar da koltuk müsaitliğine bağlı olarak indirimli ücretlerden yararlanabilir.

Fiyatlandırma hakkında daha fazla bilgi için İstanbul Ulaşım Otoritesi web sitesine bakınız www.istanbulkaanat

İstanbul’a Gelmeden Bunlara Dikkat Etmekte Fayda Var

İstanbul 5.000 km²’nin üzerinde bir alana yayılıyor, bu nedenle dünyanın en sıkışık şehirlerinden biri olduğu için taşınmak her zaman kolay olmuyor. Ayrıca topografyası toplu taşıma kompleksinin gelişmesini sağlar (İstanbul, Roma gibi yedi tepe üzerine kurulmuştur). Şu anda İstanbul’da toplu taşımayı geliştirmek için şehirde büyük bir proje yürütülüyor. Bu proje ağırlıklı olarak İstanbul metrosunun geliştirilmesinden ve iki kıta arasındaki bağlantıdan oluşmaktadır. Bu projenin ilk adımı 29 Ekim 2013’te açıldı ve Boğaz’ın altından raylı bir tünel ile Asya ve Avrupa yakaları arasındaki bağlantıya izin verildi.

İkinci etap 2023 yılında tamamlanması beklenen İstanbul Boğazı altından yeni bir tünel ile bu iki kıtayı demiryolu ile birbirine bağlayarak gerçekleştirilecek. Üçüncü etap ise 2025’ten sonra Bulgaristan veya Yunanistan.

İstanbul’un Ulaşım Sorunu

İstanbul’da trafik büyük bir sorun ve özellikle köprülerde sık sık tıkanıklık yaşanıyor. Ayrıca Sultanahmet Meydanı ve bağlantı yollarının çoğunun tramvay ve tur otobüsleri dışında araç trafiğine kapalı olduğunu unutmayın. Sultanahmet’e özel aracınızla gitmeniz tavsiye edilmez. Arabanızı uzak bir yere bırakmanız gerekecek.

Bir aracınız varsa, yakınlarda birçok halka açık park yeri vardır. Haliç üzerinde veya yakınında birkaç özel park yeri de vardır; burada otopark için nakit ödeme yapabilir ve ardından İstanbul’un ünlü feribotlarından birine binerek Boğaz’dan Sultanahmet’e yürüyerek ulaşabilirsiniz.

 

Leave a Comment

Support