Hakkımızda

Web sitemiz 2022 yılında yayına girmiştir ve önümüzdeki yıllarda da siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine açık olacaktır.

Sitenin amacı, ulaşım ağı, İstanbul ulaşım alt yapısı, merak edilen soruların cevaplarına yer vermek ve ulaşım ile ilgili aklınıza gelen her türlü soruya ve tüm bilgilere en iyi ve en hızlı şekilde cevaplar vermektir. Birlikte her geçen gün daha da gelişeceğimize inanıyoruz.

Değerli kullanıcılarımız, önümüzdeki günlerde sizlere daha da iyi hizmet verebilmek için altyapımıza büyük önem veriyoruz. Ekibimiz, web sitemizde size kesintisiz veri ve makaleler sunmak için sürekli çalışmaktadır.

Ekibimiz, siz değerli kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirimleri değerlendirerek size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için her gün elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

Öneri ve Şikayetler

Web sitemizi sizlerle birlikte geliştirmekten büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Öneri ve şikayetleriniz doğrultusunda her gün sitemizde iyileştirmeler ve önlemler yaparak sizlere daha iyi bir deneyim sunmak için çalışıyoruz. Bu nedenle, bize bildirmekten ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

pandepin.com Ekibi

Support