B.Güngören San.Sit. Durağına Gelen Otobüsler

Her geçen gün genişleyen – ayrıntılı hale gelen ulaşım ve durak bilgisi ile ilgili bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz.

Hangi otobüs hangi duraktan geçer? Sizin için B.Güngören San.Sit. Durağından geçen otobüsleri bir araya topladık.

Not: Aşağıda verdiğimiz B.Güngören San.Sit. Durağı ile ilgili bilgiler değişkenlik gösterebilir. Bu sebeple düzenli olarak adresimiz güncelleme yapmaktadır. Yine de imkanınız bulunuyorsa başka kaynaklardan da kontrol etmenizi öneririz.

B.Güngören San.Sit. Durağına Nasıl Ulaşırım?

Genellikle B.Güngören San.Sit. durağından en fazla geçen otobüs hattı: 78C Otobüs Hattı (Fenertepe) olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bunun dışında bu otobüs hatları da B.Güngören San.Sit. durağından geçerler: 78FB Otobüs Hattı (Birlik Mahallesi) ve 82S Otobüs Hattı (Yenibosna Metro) ve 98H Otobüs Hattı (Bakırköy)ve

İstanbul Hakkında Kısa Kısa Bilgiler

Şehirlerarası özel otobüs ağı, ülkenin ulaşım sisteminin bel kemiğidir. Yatar koltuklar ve hostes hizmeti ile donatılmış büyük, konforlu otobüsler, genellikle düzenli olarak tüm büyük nüfus yerleşimlerini birbirine bağlar. Bazı büyük otobüs firmaları, online bilet rezervasyon ve satış sistemi ile tekli koltuk, kulaklık, ücretsiz gazete vb. ile havayolu kalitesinde hizmet sunmaktadır. Atıştırmalık, sıcak yemek, çay, kahve ve son dakika hediyelerinin alınabileceği servis istasyonlarında her üç veya dört saatte bir otobüsler durmaktadır.

Minibüs güzergah ağı, Türkiye’deki öğrenciler için çok önemli bir ulaşım aracıdır. Karayolları boyunca yer alan (birden fazla güzergahın olduğu) şehir ve kasabalara ek olarak, ana yol girişinin olmadığı yerleşim alanlarından geçen güzergahlar da bulunmaktadır. Minibüs ağı ağırlıklı olarak bu mahallelerde yaşayan öğrenciler tarafından kullanılmaktadır; arabalarını veya motosikletlerini kullanmak zorunda kalmadan gidecekleri yere kolayca ulaşabilirler.

Türkiye, ülke genelindeki büyük şehirleri ve kasabaları birbirine bağlayan ve İstanbul Atatürk Havalimanı (IST) ve Ankara Esenboğa Uluslararası Havalimanı (ESB) gibi uluslararası destinasyonları birbirine bağlayan geniş bir demiryolu ağına sahiptir. Yüksek hızlı tren hizmetleri, Türkiye Devlet Demiryolları (TCDD) veya H.

İstanbul’a Gelmeden Bunlara Dikkat Etmekte Fayda Var

İstanbul 5.000 km²’nin üzerinde bir alana yayılıyor, bu nedenle dünyanın en sıkışık şehirlerinden biri olduğu için taşınmak her zaman kolay olmuyor. Ayrıca topografyası toplu taşıma kompleksinin gelişmesini sağlar (İstanbul, Roma gibi yedi tepe üzerine kurulmuştur). Şu anda İstanbul’da toplu taşımayı geliştirmek için şehirde büyük bir proje yürütülüyor. Bu proje ağırlıklı olarak İstanbul metrosunun geliştirilmesinden ve iki kıta arasındaki bağlantıdan oluşmaktadır. Bu projenin ilk adımı 29 Ekim 2013’te açıldı ve Boğaz’ın altından raylı bir tünel ile Asya ve Avrupa yakaları arasındaki bağlantıya izin verildi.

İkinci etap 2023 yılında tamamlanması beklenen İstanbul Boğazı altından yeni bir tünel ile bu iki kıtayı demiryolu ile birbirine bağlayarak gerçekleştirilecek. Üçüncü etap ise 2025’ten sonra Bulgaristan veya Yunanistan.

Ulaşım Sorunu Söz Konusu Olduğunda

Sultanahmet Meydanı, İstanbul’da ziyaret etmek için çok popüler bir yer. Bu meydandaki en ünlü yapı, Mimar Sinan tarafından yaptırılan ve 1616 yılında tamamlanan Sultanahmet Camii’dir. Üç kubbeli ve dört minareli olup, içi geometrik desenli mozaik çinilerle süslenmiştir. Camiye şadırvanlı ana avludan veya ana avlunun batısındaki küçük avludan girilir.

Kapalıçarşı, İstanbul’un iki ana caddesi olan İbrahim Paşa Caddesi (veya İstiklal Caddesi) ve Yeni Cami Caddesi (veya Evrensel Bulvarı) arasında yer alan dünyanın en büyük kapalı çarşılarından biridir. Çarşı 1461’den beri var, ancak 1550’ye kadar Osmanlı yönetimi altında resmi bir pazar haline gelmedi. Günümüzde tekstil ve halı, baharat, deri eşya ve mücevher satan birçok dükkan olmasına rağmen, öncelikle insanların evlerinde arkadaşlarına hediyelik eşya almak için gittikleri bir yer olarak biliniyor.

Galata Köprüsü, Bizans İmparatoru V. Konstantin (II. Darius) tarafından MS 629-634 yılları arasında yaptırılan İstanbul’un en eski köprülerinden biridir. Köprü

 

Leave a Comment

Support